Geef feedback

Dredging

Waterbouwer van wereldformaat

Een uitdaging op het gebied van baggeren zoals de uitbreiding van het Suezkanaal is voor ons niet ongewoon. Door onze mondiale spreiding, expertise, vakmanschap en veelzijdige state-of-the-art vloot, zijn wij als waterbouwer in staat om grootschalige, complexe en veelal multidisciplinaire projecten van A tot Z te realiseren. Op basis van traditionele bestekken of modernere contractvormen nemen we projecten aan en voeren ze uit. Juist de modernere contractvormen zoals Design & Construct, en Design, Build, Finance & Maintain maken projecten complexer én uitdagender en daarmee voor jou nog interessanter. Werken bij Boskalis betekent werken aan projecten die letterlijk een nieuwe horizon creëren. Kortom, bij Boskalis werk je mee aan de toekomst!

Jouw impact

Het creëren van land heeft Boskalis wereldwijd beroemd gemaakt. In diverse rollen kun jij zowel dichtbij als ver van huis de basis leggen voor bijvoorbeeld woongebieden, havens, vliegvelden, industrie en petrochemie. Het werk dat jij samen met je collega’s verzet is heel tastbaar. Zo is bijvoorbeeld landen op een luchthaven die mede door jou is aangelegd niet ondenkbaar! Daarnaast kun je ook een rol spelen in het creëren van een veilige woon- en leefomgeving. Het beschermen van kusten en oevers met golfbrekers, dammen, dijken, zachte zeewering (door strand- en vooroeversuppletie) en civieltechnische oplossingen zijn namelijk onze specialisaties.

Veelzijdig

Inmiddels doen we veel meer dan uitsluitend baggeren. Zo houden we ons ook bezig met rotsfragmentatie onder water, milieuactiviteiten, mijnbouw, tunnelbouw, grondverzet en grondverbetering. We hebben een eigen ingenieursbureau, Hydronamic, waar je als engineer aan de slag kunt met projectstudies, werken ontwerpen, projectvoorbereiding en ondersteuning en ontwikkelingsstudies.

Volop mogelijkheden

De veelzijdigheid van onze waterbouwactiviteiten biedt veel carrièremogelijkheden. Niet alleen binnen de divisie waarvoor je werkzaam bent, maar zeker ook bij andere divisies zoals Offshore Energy. Kortom, je eerste baan bij Boskalis is zeker niet je laatste.

Uitgelicht

Werken bij de Dredging divisie

Kom meer te weten over werken bij de Dredging divisie.

Maasvlakte 2

Het grootste Nederlandse hydraulic engineering project na de Deltawerken.

Aanleg Açu port, Rio de Janeiro

Açu Port, gelegen in São João da Barra, Rio de Janeiro, Brazilië is een van de grootste haven/industrie-complexen van Latijns-Amerika. Açu bestaat uit twee terminals: T1, een offshore ijzererts en olieterminal en T2, een onshore terminal, opgebouwd rond de binnenste vaargeul.

Uitbreiding Suezkanaal

Het afronden van het ‘nieuwe’ Suezkanaal is een mijlpaal in de maritieme historie en is ongeëvenaard in termen van snelheid, mankracht en materieel.