Geef feedback

Salvage

Een gemiddelde werkdag bestaat niet bij SMIT Salvage

Aangezien de krachten van de zee zich niet laten voorspellen, kun je bij SMIT Salvage eigenlijk niet spreken van een gemiddelde werkdag. Je weet immers nooit waar en wanneer een schip in problemen komt of hoe een scheepsberging of wrakopruiming precies verloopt. Het is evident dat bij SMIT Salvage de wereld jouw werkgebied is, net zo goed als dat het werk niet altijd tussen 09:00 en 17:00 plaatsvindt.

Bewezen track record

Werken bij SMIT Salvage betekent werken bij een van de meest toonaangevende bergingsbedrijven ter wereld. Ons track record is zeer omvangrijk en een groot aantal reders, overheden, olie- en gasmaatschappijen en verzekeraars rekenen we tot onze klantenkring. Met onze deskundige medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen we wereldwijd 24/7 reageren op incidenten. Dit gebeurt vanuit vier locaties die strategisch gelegen zijn ten opzichte van de belangrijkste internationale scheepvaartroutes: Rotterdam, Houston, Kaapstad en Singapore. De kantoren staan 24 uur per dag in verbinding met klanten, schepen, de overige kantoren en agenten over heel de wereld. Het systeem garandeert een onmiddellijke reactie en snelle service. Bovendien kan SMIT Salvage terugvallen op het uitgebreide wereldwijde netwerk en materieel van Boskalis en een groot aantal partners en toeleveranciers.

Uitgelicht

Berging Flinterstar

SMIT Salvage heeft 427 ton zware olie en 125 ton dieselolie verwijderd uit het vrachtschip Flinterstar dat begin oktober 2015 tien kilometer uit de kust van Zeebrugge zonk na een aanvaring met een LNG-carrier.

Berging jack-up platform SEP Orion

In 2012 heeft SMIT Salvage succesvol de dieselolie verwijderd van het gekapseisde jack-up platform SEP-Orion in Sao Luis, Brazilië. SMIT Salvage heeft eveneens het jack-up platform verwijderd.

Wrakberging Baltic Ace

De werkzaamheden van de wrakberging van de Baltic Ace waren gericht op het volledig verwijderen van het wrak met lading en de in het wrak aanwezige bunkerolie.