Waar ben je naar op zoek?

Arbeidsvoorwaarden

Boskalis creëert een nieuwe horizon voor al haar stakeholders. Als toonaangevende aannemer op de internationale baggermarkt en verlener van maritieme diensten bieden wij een unieke combinatie van experts, materieel en diensten. Wij leveren innovatieve en competitieve totaaloplossingen voor onze klanten in de offshore energiesector, havens en kust- en deltagebieden van de wereld, waarbij wij de hoogste standaarden van veiligheid en duurzaamheid in acht nemen.

Vakantie- en ATV dagen

In Nederland heb je op jaarbasis 25 vakantiedagen en minimaal 5 ATV dagen.

Reiskostenvergoeding

Je ontvangt een reiskostenvergoeding voor het woon-werkverkeer. In bepaalde gevallen kom je in aanmerking voor een leaseauto of een poolauto

Pensioen

Zodra je bij Boskalis in dienst komt, bouw je pensioen op. Onze pensioenregeling is nagenoeg premievrij en daardoor zeer aantrekkelijk.

Referral bonus

Als je als medewerker een nieuwe collega aandraagt, ontvang je een mooie bonus wanneer hij of zij daadwerkelijk bij ons start.

Collectieve regelingen

Als je werkt bij Boskalis kun je deelnemen aan een aantal aantrekkelijke collectieve regelingen, zoals een collectieve zorgverzekering, ongevallenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Buitenland regeling

Wanneer je wordt uitgezonden naar het buitenland kun je rekenen op goede uitzendvoorwaarden. Tijdens de selectieprocedure word je hierover nader geïnformeerd.

Opleidingsmogelijkheden

We vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers zich zowel vakinhoudelijk als persoonlijk ontwikkelen. Je kunt op ons verzoek en op eigen initiatief opleidingen en cursussen volgen. We vergoeden je opleiding voor 100% als deze past bij je functie-inhoud of je loopbaanontwikkeling. Bij opleidingsmogelijkheden kun je onder andere denken aan.

  • Management development programma's
  • Contract management modules
  • Simulator-trainingen
  • NINA 'No Injuries, No Accidents' opleidingen
  • Projectmanagement trainingen