Waar ben je naar op zoek?

Student & Starter

Of je nu als student bij Boskalis binnenkomt of als starter; vanaf dag één krijg je veel verantwoordelijkheid. Jij bent hét talent van de toekomst, maar dit betekent ook dat we veel van jou verwachten. Lef, doorzettingsvermogen en de ambitie om het onmogelijke waar te maken zijn eigenschappen die we sowieso bij je terug willen zien. Werken bij Boskalis betekent kansen signaleren én grijpen. Als je jezelf laat zien in de organisatie zijn er legio doorgroeimogelijkheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vormgeven van je carrière. Uiteraard kun je rekenen op de beste begeleiding.

Wil je meer weten over carrièremogelijkheden bij Boskalis of verder praten met onze recruiters over de actuele vacatures? Ontmoet ons op een van de onderstaande events. Wie weet zien we je binnenkort!

De mogelijkheden bij Boskalis

Binnen Boskalis zijn er diverse mogelijkheden voor jou als student of starter. Wat je precies kunt gaan doen, is afhankelijk van jouw achtergrond en persoonlijke ambities. Een ding kunnen we je garanderen en dat is dat je in korte tijd razend veel gaat leren.

Loading...