Geef feedback

Student & Starter

Of je nu als student bij Boskalis binnenkomt of als starter; vanaf dag één krijg je veel verantwoordelijkheid. Jij bent hét talent van de toekomst, maar dit betekent ook dat we veel van jou verwachten. Lef, doorzettingsvermogen en de ambitie om het onmogelijke waar te maken zijn eigenschappen die we sowieso bij je terug willen zien. Werken bij Boskalis betekent kansen signaleren én grijpen. Als je jezelf laat zien in de organisatie zijn er legio doorgroeimogelijkheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vormgeven van je carrière. Uiteraard kun je rekenen op de beste begeleiding.

De mogelijkheden bij Boskalis

Binnen Boskalis zijn er diverse mogelijkheden voor jou als student of starter. Wat je precies kunt gaan doen, is afhankelijk van jouw achtergrond en persoonlijke ambities. Een ding kunnen we je garanderen en dat is dat je in korte tijd razend veel gaat leren.

Meewerkstage

Bij Boskalis kun je zowel in het buitenland als in Nederland stage lopen. We hebben ruimte voor technische en zeevarende studenten.

Afstudeerstage

Afstuderen doe je bij Boskalis altijd in Nederland. Toch kan je afstudeerperiode een internationaal tintje hebben.

Starter

Als starter word je bij Boskalis vanaf dag één uitgedaagd. Je kunt starten op een van de projecten of in een functie op kantoor.

Boskalis Traineeship

Rise to the challenge. Make your mark as Trainee!

Nationale track

Rise to the challenge. Make your mark as Trainee! Solliciteer voor 5 april!