Geef feedback

Afstuderen

Jij bepaalt het succes

Bij Boskalis ben je zelf verantwoordelijk voor het succes van je afstudeeropdracht. Dit betekent ook dat we van jou verwachten dat je zelf initiatief neemt om een afstudeeronderwerp aan te dragen. Gezamenlijk bekijken we of de opdracht past. Het is geen vanzelfsprekendheid, maar in de praktijk blijkt dat afstuderen binnen onze organisatie vaak een mooie start is van een carrière bij Boskalis.

Internationaal georiënteerde afstudeeropdrachten

Bij Boskalis zijn voor technische studenten met onder andere een achtergrond in hydraulic engineering, geo-engineering, offshore engineering en structural engineering volop afstudeermogelijkheden. Wel vindt afstuderen altijd in Nederland plaats. Dit betekent overigens niet dat je afstudeerperiode geen internationaal tintje kan hebben. Ook als afstudeerder kun je volop te maken krijgen met de internationale projecten, maar je standplaats is Papendrecht.

Infrastructurele afstudeeropdrachten

Heb je meer interesse in de infrastructurele projecten die we in Nederland uitvoeren? Ook dan hebben we volop afstudeermogelijkheden voor hbo- en wo-civiel-technische studenten met een specialisatie richting structural engineering, geo-engineering, building engineering en construction management & engineering. Incidenteel zijn er afstudeermogelijkheden richting bouwrecht, aanbestedingsrecht en (technische) bedrijfskunde.

Vragen?

Neem contact op met Yvette van Leijsen, Campus Recruiter, via +31 (0)78 696 8570.

Procedure

  • Stap 1: Solliciteren
  • Stap 2: Beoordeling
  • Stap 3: Terugkoppeling
  • Stap 4: Gesprekken
  • Stap 5: Welkom bij Boskalis

Solliciteren

Via onze site kun je online solliciteren op een afstudeeropdracht door je cv en motivatiebrief te uploaden. We sturen je altijd een bevestiging als we jouw gegevens goed hebben ontvangen. Heb je geen ontvangstbevestiging ontvangen? Check dan je ongewenste e-mail. Het is niet mogelijk om per e-mail, het contactformulier of via de post te solliciteren.

Beoordeling

Eén van onze recruiters bekijkt je gegevens en bepaalt of er een match is met Boskalis. Je vergroot je kans op een afstudeeropdracht door in je motivatiebrief duidelijk aan te geven waarom je bij Boskalis aan de slag wilt en wat je graag wilt leren tijdens de afstudeerperiode.

Terugkoppeling

Omstreeks het voorjaar (mei) en het najaar (november) is de inventarisatie van de beschikbare afstudeeropdrachten klaar en kunnen we jou berichten over de mogelijkheden. De termijn waarbinnen je van ons een reactie kunt verwachten, is dus afhankelijk van het tijdstip van solliciteren en het moment waarop jouw afstudeeropdracht moet beginnen.

Gesprekken

Afhankelijk van de afstudeeropdracht word je uitgenodigd voor een of meerdere gesprekken. Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Ons advies is dan ook om je voor de gesprekken netjes te kleden, maar je hoeft niet strak in (mantel)pak te komen!

Welkom bij Boskalis

Als je stap 1 t/m 4 succesvol hebt doorlopen, heten we je van harte welkom bij Boskalis. Het echte werk kan nu beginnen!

Veelgestelde vragen