Geef feedback

Boskalis Traineeship

Over het Traineeship

Veel impact en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Dat is waar het Boskalis Traineeship voor staat. Het Traineeship duurt in totaal 18 maanden en je gaat drie assignments van zes maanden doorlopen. De assignments vinden plaats in binnen- of buitenland en zijn afgestemd op jouw opleidingsachtergrond en persoonlijke voorkeuren. Uiteraard kunnen de internationale assignments overal ter wereld zijn!

Twee tracks

Het Boskalis Traineeship is een unieke kans om ervaring op te doen bij een bedrijf dat continu de uitdaging aangaat om complexe infrastructurele en maritieme projecten te realiseren. We hebben twee verschillende tracks:

Jouw ontwikkeling

Je geeft het begin van je een carrière een boost door veel trainingen te volgen. Het aanbod van trainingen kan variëren, maar je kunt minimaal rekenen op:

  • Coaching van een mentor, business coach en externe coach.
  • Interne- en externe trainingen waarbij je samen met de andere Trainees ontdekt wat je motiveert en aan welke doelen je wilt werken.
    Veiligheidscursussen. Veiligheid heeft top prioriteit binnen Boskalis en om op projecten te mogen werken, moet je cursussen volgen zoals Eerste Hulp en – afhankelijk van het track – ook BOSIET.
  • Na een trainingsperiode ga je naar een assignment in Nederland of ver daarbuiten. Ongeacht de locatie van je assignment kunnen we je één ding beloven; we halen je uit je comfort zone en je gaat in korte tijd razend veel leren.

Jouw profiel

Kun je niet wachten om het impact te maken bij de realisatie van onze indrukwekkende projecten? Dit heb je hiervoor nodig:

  • Volledig afgeronde HBO- of WO opleiding in de richting Civiele Techniek (Structural Engineering, Hydraulic Engineering, Water Management) Offshore & Dredging Engineering, Maritiem Officier, Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek, Land & Watermanagement of Bouwkunde.
  • 0 à 2 jaar werkervaring.
  • Vanaf september 2021 ben je fulltime beschikbaar en heb je je opleiding volledig afgerond.
  • Perfecte beheersing van de Nederlands en/of Engelse taal.
  • Als je kiest voor het internationale track moet je bereid zijn om kortere of langere periodes in het buitenland door te brengen.

Interesse?

Helaas is het niet meer mogelijk om te solliciteren op het Traineeship 2021.

Vragen?

Neem contact op met Yvette van Leijsen, Campus Recruiter, via +31 (0) 78 696 8570.

Veelgestelde vragen