Geef feedback

Boskalis Traineeship

Over het Traineeship

Veel impact en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Dat is waar het Boskalis Traineeship voor staat. Het Traineeship duurt in totaal 18 maanden en je gaat drie assignments van zes maanden doorlopen. De assignments vinden plaats in binnen- en/ of buitenland en zijn afgestemd op jouw opleidingsachtergrond en persoonlijke voorkeuren. Uiteraard kunnen de internationale assignments overal ter wereld zijn!

Verschillende tracks

Het Boskalis Traineeship is een unieke kans om ervaring op te doen bij een bedrijf dat continu de uitdaging aangaat om complexe infrastructurele en maritieme projecten te realiseren. We hebben drie verschillende tracks:

Jouw ontwikkeling

Je geeft het begin van je een carrière een boost door veel trainingen te volgen. De trainingen zijn niet in beton gegoten, maar je kunt minimaal rekenen op:

 • Coaching van een mentor, business coach en externe coach.
 • Interne- en externe trainingen waarbij je samen met de andere Trainees ontdekt wat je motiveert en aan welke doelen je wilt werken.
 • Veiligheidscursussen. Veiligheid heeft top prioriteit binnen Boskalis en om op projecten te mogen werken, moet je cursussen volgen zoals BOSIET en Eerste Hulp.

Na een trainingsperiode ga je naar een assignment in Nederland of ver daarbuiten. Ongeacht de locatie van je assignment kunnen we je één ding beloven; we halen je uit je comfort zone en je gaat in korte tijd razend veel leren.

Jouw profiel

Kun je niet wachten om het (inter)nationale avontuur tegemoet te gaan? Dit heb je hiervoor nodig:

 • Volledig afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek, Offshore Engineering, Maritiem Officier, Land & Watermanagement, Elektrotechniek, Elektromechanica, Built Environment, Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Finance & Control of Bedrijfskunde.
 • Maximaal twee jaar werkevaring.
 • Vanaf september 2019 ben je fulltime beschikbaar en heb je je opleiding volledig afgerond.
 • Perfecte beheersing van de Nederlands en/of Engelse taal.
 • Als je kiest voor het internationale avontuur is het belangrijk dat je bereid bent om kortere of langere periodes in het buitenland door te brengen.

Boskalis Traineeship 2020

Interesse in het Boskalis Traineeship 2020? Maak een job alert aan en je ontvangt automatisch een melding zodra je kunt solliciteren.

Meer weten?

Neem contact op met Yvette van Leijsen, Campus Recruiter, via +31 (0)78 696 8570. Geïnteresseerd in een carrière in Nederland? Neem contact op met Rose-Mary Joppe, Recruiter, via +31 (0)6 8379 1438.

Procedure

 • Stap 1: Voorinschrijving Traineeship 2019
 • Stap 2: Solliciteer
 • Stap 3: Telefonisch interview
 • Stap 4: #experienceboskalis selectie-event
 • Stap 5: Welkom bij Boskalis

Voorinschrijving Traineeship 2019

Creëer een job alert en geef aan dat je geïnteresseerd bent in een functie als Trainee. Je ontvangt automatische een melding als je kunt solliciteren.

Solliciteer

Solliciteer tussen 14 januari en 24 februari op een of meerdere tracks. Na jouw sollicitatie ontvang je een online vragenlijst om je motivatie voor Boskalis verder toe te lichten. Na 24 februari beoordelen we jouw sollicitatie op basis van je CV en motivatie.

Telefonisch interview

Als er een match is op basis van je motivatie wordt je uitgenodigd voor een telefonisch interview van 30 minuten.

#experienceboskalis selectie-event

Op 5 april vindt #experienceboskalis selectie-event plaats.

Welkom bij Boskalis

Uiterlijk 12 april krijg je te horen of je bent geselecteerd voor het Boskalis Traineeship. Het Traineeship start in september 2019.

Veelgestelde vragen