Geef feedback

Boskalis Traineeship

Over het Traineeship

Veel impact en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Dat is waar het Boskalis Traineeship voor staat. Het Traineeship duurt in totaal 18 maanden en je gaat drie assignments van zes maanden doorlopen. De assignments vinden plaats in binnen- of buitenland en zijn afgestemd op jouw opleidingsachtergrond en persoonlijke voorkeuren. Uiteraard kunnen de internationale assignments overal ter wereld zijn!

Drie verschillende tracks

Het Boskalis Traineeship is een unieke kans om ervaring op te doen bij een bedrijf dat continu de uitdaging aangaat om complexe infrastructurele en maritieme projecten te realiseren. We hebben drie verschillende tracks:

Binnen een track kun je kiezen voor een technische- of een financiële discipline.

Jouw ontwikkeling

Je geeft het begin van je een carrière een boost door veel trainingen te volgen. Het aanbod van trainingen kan variëren, maar je kunt minimaal rekenen op:

 • Coaching van een mentor, business coach en externe coach.
 • Interne- en externe trainingen waarbij je samen met de andere Trainees ontdekt wat je motiveert en aan welke doelen je wilt werken.
 • Veiligheidscursussen. Veiligheid heeft top prioriteit binnen Boskalis en om op projecten te mogen werken, moet je cursussen volgen zoals Eerste Hulp en – afhankelijk van het track – ook BOSIET.
 • Na een trainingsperiode ga je naar een assignment in Nederland of ver daarbuiten. Ongeacht de locatie van je assignment kunnen we je één ding beloven; we halen je uit je comfort zone en je gaat in korte tijd razend veel leren.

Jouw profiel

Kun je niet wachten om het impact te maken bij de realisatie van onze indrukwekkende projecten? Dit heb je hiervoor nodig:

 • Opleidingsniveau voor de technische discipline: volledig afgeronde HBO- of WO opleiding in de richting civiele techniek, werktuigbouwkunde, maritieme techniek, offshore engineering, maritiem officier, land & watermanagement, elektrotechniek, elektromechanica, bouwkunde of technische bedrijfskunde.
 • Opleidingsniveau voor de financiële discipline: volledig afgeronde HBO opleiding in de richting finance & control, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, international business of technische bedrijfskunde.
 • 0 à 2 jaar werkervaring.
 • Vanaf september 2020 ben je fulltime beschikbaar en heb je je opleiding volledig afgerond.
 • Perfecte beheersing van de Nederlands en/of Engelse taal.
 • Als je kiest voor het internationale track moet je bereid zijn om kortere of langere periodes in het buitenland door te brengen.

Boskalis Traineeship 2020

Geïnteresseerd? Op dit moment is het helaas niet meer mogelijk om te solliciteren voor het Boskalis Traineeship.

Vragen?

Neem contact op met Sandra Hofstede, Recruiter, via +31 (0)78 696 9973 als je geïnteresseerd bent in de internationale track. Geïnteresseerd in de nationale track? Neem contact op met Monique Meiling, Recruiter, via +31 (0)6 29202732.

Procedure

 • Stap 1: Solliciteren
 • Stap 2: Assessment1 IQ-test
 • Stap 3: Assessment 2 persoonlijkheidstest
 • Stap 4: Boskalis Selectie Event
 • Stap 5: Welkom bij Boskalis

Solliciteren

Tussen 18 december 2019 en 8 maart 2020 kun je solliciteren op het Boskalis Traineeship 2020. Na 9 maart beoordelen we jouw CV en motivatie en hoor je of we je uitnodigen voor de volgende stap.

Assessment1 IQ-test

De tweede stap is een online IQ-test. Op basis van de uitslag van deze test hoor je of je wordt uitgenodigd voor de volgende stap.

Assessment 2 persoonlijkheidstest

De derde stap is een online persoonlijkheidstest.

Boskalis Selectie Event

Op 15 mei vindt het Boskalis Selectie Event plaats.

Welkom bij Boskalis

Uiterlijk 25 mei hoor je of ja mag starten als Trainee bij Boskalis. Het Boskalis Traineeship start in september 2020.

Veelgestelde vragen