Traineeship Finance

Trainee Project Controller

Jouw functie binnen het Traineeship Finance wordt Trainee Project Controller. In die rol ben je op financieel gebied de rechterhand van de Project Manager. Dit betekent dat je:

 • verantwoordelijk bent voor de administratie en financiële rapportages;
 • betrokken bent bij fiscale en contractuele zaken, treasury en verzekeringen;
 • het verhaal achter de cijfers interpreteert en dat jouw inzichten en analyses ervoor zorgen dat de juiste beslissingen genomen worden.

Binnen het Traineeship Finance heb je twee keuzes. Je kiest of voor een carrière in Nederland waarbij je af en toe naar het buitenland reist of je gaat het internationale avontuur tegemoet.

Trainee Project Controller Offshore Energy – Nederland

Als je kiest voor een nationale carrière, dan ga je vanaf onze campus in Papendrecht aan de slag voor de internationale offshore energy projecten. Je kunt hierbij denken aan projecten zoals de indrukwekkende dual vessel float-over van de Aasta Hansteen of de realisatie van het Veja Mate offshore windmolenpark. Incidenteel breng je een bezoek aan de projecten.

Trainee Project Controller Dredging – Internationaal

Kies je voor het internationale avontuur, dan ga aan de slag op de internationale dredging projecten. De wereld is letterlijk jouw werkgebied en je gaat werken op projecten zoals de ontwikkeling van de haven van Duqm in Oman of de aanleg van het tweede kunstmatige eiland ‘La Pinta’ voor de kust bij de woonwijk Punta Pacifica in Panama-Stad.

Belangrijk om te weten: als Trainee Project Controller voor de internationale dredging projecten werk je zes aaneengesloten weken op locatie en heb je vervolgens vier weken verlof.

Jouw ontwikkeling

Als Trainee ben jij het talent van de toekomst en ‘ja’ we verwachten veel van je, maar daar krijg je ook behoorlijk wat voor terug. Zo kun je rekenen op:

 • een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan trainingen op het gebied van timemanagement, presentatievaardigheden en teamwork. Maar ook veiligheidstrainingen en vakinhoudelijke- en competentiegerichte trainingen;
 • ieder halfjaar een nieuwe, uitdagende werkomgeving op een project in Nederland of het buitenland;
 • begeleiding van ervaren professionals en een persoonlijke mentor;
 • serieuze verantwoordelijkheid. Het klinkt misschien als een cliché, maar vanaf dag één krijg je bij Boskalis echt de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen.

Na het Traineeship

Na anderhalf jaar gaan we ervan uit dat je ervoor kiest om bij Boskalis te blijven. Je komt te werken in de pool van finance professionals die op de projecten van Boskalis in Nederland of ver daarbuiten aan de slag gaan. Afhankelijk van de grootte van het project werk je zelfstandig of juist in een projectteam.

Start Traineeship Finance

Het Traineeship start op 11 september en we hebben nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Je sollicitatie voor het Traineeship Finance ontvangen we graag vóór 31 juli 2018. Geef in je sollicitatie duidelijk aan of je voorkeur uitgaat naar een nationale of een internationale carrière. Wil jemeer weten? Bekijk dan de vacature van Finance Trainee of neem contact op met Robert Smits, Recruiter via +31 (0)78 696 8398.

Procedure

 • Stap 1: Beoordeling CV en motivatiebrief
 • Stap 2: Kennismaken
 • Stap 3: Vervolg gesprek
 • Stap 4: Welkom bij Boskalis

Beoordeling CV en motivatiebrief

Op basis van jouw CV en motivatiebrief bekijken we of er een mogelijke match is tussen jou en Boskalis.

Kennismaken

We zien voldoende aanknoping en maken graag met je kennis op onze campus in Papendrecht.

Vervolg gesprek

Je hebt ons weten te overtuigen en we zien je graag terug voor een tweede gesprek.

Welkom bij Boskalis

Na het vervolg gesprek hoor je binnen 5 werkdagen of je in september start als Finance Trainee bij Boskalis.

Veelgestelde vragen