Traineeship Finance

Trainee én Junior Project Controller

Als Trainee ben jij hét talent van de toekomst. Je krijgt binnen Boskalis dan ook vanaf dag één verantwoordelijkheid. Als Trainee start je direct in de functie van Junior Project Controller. Je functie voer je deels uit vanuit ons kantoor in Papendrecht, maar het grootste deel van het 1,5 jaar durende Traineeship werk je op een van onze internationale projecten. De projecten variëren van grootte, complexiteit en duur. Vaak werk je onder uitdagende omstandigheden. Als Junior Project Controller ben je op financieel gebied de rechterhand van de Project Manager. Naast de administratie en financiële rapportages, word je ook betrokken bij fiscale en contractuele zaken, treasury en verzekeringen. Een finance rol bij Boskalis betekent meer dan cijfers interpreteren. Het verhaal achter de cijfers, dat is waar het om gaat. Jouw inzichten en analyses zorgen ervoor dat de juiste beslissingen genomen kunnen worden. Op de projecten werk je binnen een klein team en samen moeten jullie de klus klaren. Het komt dan ook geregeld voor dat je hand-en-spandiensten verricht. Ga jij de uitdaging aan?

Aandacht voor jouw ontwikkeling

Tijdens het Traineeship staat jouw ontwikkeling centraal. Dit betekent dat tijdens de 1,5 jaar van het traineeship er veel aandacht is voor jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je trainingen aangeboden op het gebied van timemanagement, presentatievaardigheden en teamwork. Maar ook veiligheidstrainingen en vakinhoudelijke- en competentiegerichte trainingen. Ieder halfjaar kom je samen met de andere Trainees om de trainingen te volgen én natuurlijk om ervaringen te delen. Tijdens het Traineeship kun je ook altijd terugvallen op jouw persoonlijke mentor. Kortom, als trainee bij Boskalis sta je er niet alleen voor en wij investeren net zo hard in jouw ontwikkeling als jijzelf!

Na het Traineeship Finance

Als je het Traineeship hebt afgerond mag je jezelf volwaardig Junior Project Controller noemen. Net zoals tijdens het Traineeship ga je voor een project uiteenlopende financiële aspecten regelen. Als Project Controller ben je twee maanden op een project in het buitenland werkzaam en vervolgens heb je één maand verlof.

Start Traineeship Finance

Het Traineeship start in september 2017.

Procedure

  • Stap 1: Beoordeling cv
  • Stap 2: Motivatiefilmpje opnemen
  • Stap 3: Sollicitatiegesprek
  • Stap 4: Welkom bij Boskalis

Beoordeling cv

Op basis van jouw cv bekijken we of er een mogelijke match is tussen jou en Boskalis.

Motivatiefilmpje opnemen

Als wij enthousiast zijn over jouw cv dan vragen we je om een kort filmpje op te nemen waarin je aangeeft waarom jij en Boskalis een goede match zijn.

Sollicitatiegesprek

Heb je ons met jouw filmpje weten te overtuigen? Dan willen we je natuurlijk ook in het echt zien. Tijdens een selectiedag maken we graag persoonlijk kennis met je.

Welkom bij Boskalis

Na de selectiedag selecteren we de Trainees die in het Traineeship Finance mogen starten. Het Traineeship gaat in September 2017 van start.

Veelgestelde vragen