Traineeship Finance

Trainee Project Controller

Jouw functie binnen het Traineeship Finance wordt Trainee Project Controller. In die rol ben je op financieel gebied de rechterhand van de Project Manager. Dit betekent dat je:

 • verantwoordelijk bent voor de administratie en financiële rapportages;
 • betrokken bent bij fiscale en contractuele zaken, treasury en verzekeringen;
 • het verhaal achter de cijfers interpreteert en dat jouw inzichten en analyses ervoor zorgen dat de juiste beslissingen genomen worden.

Binnen het Traineeship Finance heb je twee keuzes. Je kiest of voor een carrière in Nederland of je gaat het internationale avontuur tegemoet.

Trainee Project Controller – Nederland

Als je kiest voor een nationale carrière, dan kom je te werken op de projecten van Boskalis Nederland. De collega’s van Boskalis Nederland zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van indrukwekkende infrastructurele projecten binnen onze landsgrenzen. Je kunt hierbij denken aan projecten zoals de aanleg van vogelparadijs Markerwadden, de weguitbreiding tussen Schiphol, Amsterdam en Almere (SAAone) of de realisatie van Buitenring Parkstad Limburg.

Trainee Project Controller – Internationaal

Kies je voor het internationale avontuur, dan ga aan de slag op de internationale dredging projecten. De wereld is letterlijk jouw werkgebied en je gaat werken op projecten zoals de ontwikkeling van de haven van Duqm in Oman of de aanleg van het tweede kunstmatige eiland ‘La Pinta’ voor de kust bij de woonwijk Punta Pacifica in Panama-Stad.

Belangrijk om te weten: als Trainee Project Controller voor de internationale dredging projecten werk je zes aaneengesloten weken op locatie en heb je vervolgens vier weken verlof.

Jouw ontwikkeling

Als Trainee ben jij het talent van de toekomst en ‘ja’ we verwachten veel van je, maar daar krijg je ook behoorlijk wat voor terug. Zo kun je rekenen op:

 • een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan trainingen op het gebied van timemanagement, presentatievaardigheden en teamwork. Maar ook veiligheidstrainingen en vakinhoudelijke- en competentiegerichte trainingen;
 • ieder halfjaar een nieuwe, uitdagende werkomgeving op een project in Nederland of het buitenland;
 • begeleiding van ervaren professionals en een persoonlijke mentor;
 • serieuze verantwoordelijkheid. Het klinkt misschien als een cliché, maar vanaf dag één krijg je bij Boskalis echt de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen.

Na het Traineeship

Na anderhalf jaar gaan we ervan uit dat je ervoor kiest om bij Boskalis te blijven. Je komt te werken in de pool van finance professionals die op de projecten van Boskalis in Nederland of ver daarbuiten aan de slag gaan. Afhankelijk van de grootte van het project werk je zelfstandig of juist in een projectteam.

Start Traineeship Finance

Het Traineeship start in september 2018, maar het selectie-event “Beleef Boskalis” vindt al op 25 mei plaats. Save the date! Je sollicitatie voor het Traineeship Finance ontvangen we graag vóór 1 mei 2018.

Procedure

 • Stap 1: Beoordeling CV en motivatiebrief
 • Stap 2: Online-test
 • Stap 3: Selectie-event op 25 mei
 • Stap 4: Welkom bij Boskalis

Beoordeling CV en motivatiebrief

Op basis van jouw CV en motivatiebrief bekijken we of er een mogelijke match is tussen jou en Boskalis.

Online-test

We zien voldoende aanknoping. Ter voorbereiding op het selectie-event nodigen we je uit om een online test te maken.

Selectie-event op 25 mei

Je hebt ons weten te overtuigen en we heten je graag welkom op het selectie-event.

Welkom bij Boskalis

28 mei hoor je of je in het Traineeship mag starten. Het Traineeship start in september 2018.

Veelgestelde vragen