Waar ben je naar op zoek?

Nationale track

In de nationale track van het Boskalis Traineeship ligt de focus op het uitvoeren van indrukwekkende infrastructurele projecten bij Boskalis Nederland. Dit in verschillende rollen rondom uitvoering, werkvoorbereiding of projectbeheersing.

Al onze projecten bestaan uit een tender-, planning- en engineering en realisatiefase. In 18 maanden doe je ontzettend veel ervaring op en maak je kennis met deze verschillende fasen. De ervaring doe je op vanuit diverse disciplines zoals omgevingsmanagement, duurzaamheid en systems engineering. Afhankelijk van je achtergrond en persoonlijke voorkeur start je als Trainee op een tender of een werk in uitvoering. In totaal doorloop je drie verschillende assignments van 6 maanden en hierdoor krijg je een compleet beeld van de organisatie.

Je werkplek hangt af van je rol en het project waar je (aan) gaat werken. Zo kun je aan de slag met het voorbereiden, begeleiden en evalueren van complexe tenders en projecten of draag je bij aan de realisatie van (deel)projecten en sta je letterlijk met je laarzen in de modder. Je werkplek wordt dus een van onze indrukkwekkende projecten in uitvoering of het kantoor in Rotterdam (later Papendrecht).

Geïnteresseerd?

Klik dan op deze vacature.

Vragen? Neem contact op met Mijke Koukoulas, Recruiter, via +31650185096
.