Traineeship Boskalis 2018

Het Traineeship

Het Traineeship duurt in totaal anderhalf jaar waarin je in 3 periodes van 6 maanden begeleid en klaargestoomd wordt als professional. Afhankelijk van het Traineeship dat je kiest word je ingezet op projecten in binnen- en buitenland. Naast coaching on the job word je ook bijgestaan in je persoonlijke ontwikkeling. Het selectie-event voor dit Traineeship vindt plaats op 25 mei 2018, we zien je hier graag!

Traineeship Boskalis Internationaal

Wist je als student een ding zeker: na mijn afstuderen wil ik werken aan toonaangevende bagger- of offshore projecten én met imposant materieel? Ben je een echte aanpakker en kun je niet wachten om het internationale avontuur tegemoet te gaan? Werk je graag met diverse nationaliteiten samen? Bruis je van de energie en wil je anderhalf jaar lang, samen met ons, maximaal in jezelf investeren? Klik hier voor meer informatie over het traineeship Boskalis Internationaal. Helaas is het niet meer mogelijk om te solliciteren voor het Traineeship 2018.

Traineeship Boskalis Nederland

Of zie je het al helemaal zitten: een baan waarmee je letterlijk Google Earth kunt veranderen? En je een bijdrage levert aan indrukwekkende projecten zoals de aanleg van vogelparadijs Markerwadden, de weguitbreiding tussen Schiphol, Amsterdam en Almere (SAAone) of de realisatie van Buitenring Parkstad Limburg? En er zo voor zorgt dat ons land beter bereikbaar, veiliger of een betere leefomgeving wordt? Dit terwijl je tegelijkertijd werkt aan zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling?  Klik hier voor meer informatie over het traineeship Boskalis Nederland. Helaas is het niet meer mogelijk om te solliciteren voor het Traineeship 2018.

Traineeship Boskalis Finance

Na een paar jaar hard studeren is het eindelijk zo ver. Je bent de trotse eigenaar van een HBO- of WO-diploma Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde. Met je financiële papiertje op zak kun je bij veel verschillende bedrijven aan de slag, maar een ding weet je zeker: je wilt niet in een standaard financiële omgeving starten. Wel wil je werken voor een kapitaalintensieve organisatie met een financieel complexe structuur. In het Financiële Traineeship van Boskalis komt dit allemaal samen. Je kunt kiezen voor een Finance Traineeship bij Boskalis Internationaal of bij Boskalis Nederland. Klik hier voor meer informatie over het traineeship Boskalis Finance. Helaas is het niet meer mogelijk om te solliciteren voor het Traineeship 2018.

Procedure

  • Stap 1: Beoordeling CV en motivatiebrief
  • Stap 2: Online-test
  • Stap 3: Selectie-event op 25 mei
  • Stap 4: Welkom bij Boskalis

Beoordeling CV en motivatiebrief

Op basis van jouw CV en motivatiebrief bekijken we of er een mogelijke match is tussen jou en Boskalis.

Online-test

We zien voldoende aanknoping! Ter voorbereiding op het selectie-event nodigen we je uit een online vragenlijst in te vullen.

Selectie-event op 25 mei

Je hebt ons al weten te overtuigen en we heten je graag welkom op het selectie-event.

Welkom bij Boskalis

28 mei hoor je of je in het traineeship mag starten. Het traineeship start in september 2018.

Veelgestelde vragen