Geef feedback

Starter

Jouw carrière begint hier

In Nederland en ver daar buiten gaan we continu de uitdaging aan om projecten tot een goed einde te brengen. We zijn in staat om zelfs het ondenkbare te realiseren. Dit betekent dat onze medewerkers vanaf dag één worden uitgedaagd. En dit geldt ook voor jou als starter. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen. Als je jezelf laat zien dan zijn er legio doorgroeimogelijkheden. Concreet betekent dit dat we geen vastomlijnde carrièrepaden hebben. Het initiatief voor het vormgeven van een carrière binnen ons bedrijf ligt bij jou.

De mogelijkheden voor jou als starter

Veel starters verwelkomen we bij Boskalis via ons traineeship. Ook bieden we reguliere startersfuncties aan. Je kunt op een van onze projecten in Nederland of in het buitenland starten, maar een functie op kantoor behoort ook tot de mogelijkheid. Bij startersfuncties kun je denken aan functies, zoals:

 

Procedure

  • Stap 1: Solliciteren
  • Stap 2: Beoordeling
  • Stap 3: Terugkoppeling
  • Stap 4: Gesprekken
  • Stap 5: Welkom bij Boskalis

Solliciteren

Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden. Je ontvangt altijd direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Heb je geen ontvangstbevestiging ontvangen? Check dan je ongewenste e-mail. Het is niet mogelijk om per e-mail, het contactformulier of via de post te solliciteren.

Beoordeling

Eén van onze recruiters bekijkt je gegevens en bepaalt of je binnen het profiel past van de vacature. Naast opleiding en ervaring vinden wij jouw instelling en karakter minstens zo belangrijk. Wij hechten dan ook veel waarde aan jouw motivatiebrief.

Terugkoppeling

Als we je willen uitnodigen voor een eerste gesprek dan is het ons streven om binnen maximaal tien werkdagen contact met je op te nemen. Wanneer jouw achtergrond en ervaring onvoldoende aansluiten, ontvang je daarvan bericht per e-mail.

Gesprekken

De selectieprocedure bestaat in de meeste gevallen uit drie gesprekken. Je spreekt tijdens deze gesprekken met recruitment, HR en de hiring manager. Als het eerste gesprek positief verloopt, nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Verloopt ook dit gesprek positief? Dan ontvang je van ons een aanbieding.

Welkom bij Boskalis

Als je stap 1 t/m 4 succesvol hebt doorlopen, ontvang je van ons een aanbieding en heten we je van harte welkom bij Boskalis.

Veelgestelde vragen