Traineeship Techniek

Afhankelijk van je opleidingsachtergrond kun je binnen Boskalis starten in het Traineeship Dredging, het Traineeship Offshore Energy of het Traineeship Fleet Management.

Traineeship Dredging

Voor het Traineeship Dredging zijn we op zoek reislustige Trainees met een civiel technische achtergrond. Het grootste deel van het Traineeship breng je door op een projectlocatie in het buitenland en sta je in de rol van uitvoerder letterlijk met je voeten in de klei, of uiteraard een andere grondsoort. Omdat we het belangrijk vinden dat je eveneens de kantoororganisatie leert kennen, ga je ook aan de slag met het voorbereiden van een project vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht. Op die manier krijg je in anderhalf jaar tijd een goed beeld van de Boskalis-organisatie.

Traineeship Offshore Energy

Wil jij je graag ontwikkelen als offshore expert? Dan is het Traineeship Offshore Energy de ideale start van jouw carrière. Een Offshore Energy project bestaat uit een tender-, engineering- en uitvoeringsfase. Tijdens het Traineeship Offshore Energy proberen we je met al deze fasen kennis te laten maken waardoor je in anderhalf jaar de Boskalis-organisatie goed leert kennen. Een groot deel van het Traineeship ben je werkzaam vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht, maar het komt ook voor dat je op frequente basis voor kortere periodes of juist voor een langere aaneengesloten periode naar het buitenland afreist. Een reislustige instelling is dus vereist!

Traineeship Fleet Management

Wil je graag sleutelen aan schepen, zoals sleephopperzuiger ‘de Willem van Oranje’ van 13.917 ton met 12 Megawatt? Dan is het Traineeship Fleet Management het perfecte traineeship voor jou! Tijdens het anderhalf jaar durende traineeship ga je meedraaien tijdens de voorbereiding van grote en kleinere reparaties, maar je gaat ook daadwerkelijk reparaties uitvoeren en modificaties van schepen begeleiden. Hoe je tijd als Trainee er exact uitziet, is afhankelijk van de reparaties die uitgevoerd moeten worden. Een ding kunnen we je wel beloven: het materieel waar je aan gaat werken is imposant en impactvol!

Hét talent van de toekomst

Als Trainee ben jij hét talent van de toekomst. Je krijgt binnen Boskalis dan ook vanaf dag één verantwoordelijkheid en jouw ontwikkeling staat te allen tijde centraal. Dit betekent dat tijdens de 1,5 jaar van het Traineeship er veel aandacht is voor jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je trainingen aangeboden op het gebied van timemanagement, presentatievaardigheden en teamwork. Maar ook veiligheidstrainingen en vakinhoudelijke- en competentiegerichte trainingen. Ieder halfjaar kom je samen met de andere Trainees om de trainingen te volgen én natuurlijk om ervaringen te delen. Tijdens het Traineeship kun je ook altijd terugvallen op jouw persoonlijke mentor. Kortom, als Trainee bij Boskalis sta je er niet alleen voor en wij investeren net zo hard in jouw ontwikkeling als jijzelf!

Start Traineeship

Het Traineeship start in september 2017.

Procedure

  • Stap 1: Beoordeling cv
  • Stap 2: Motivatiefilmpje opnemen
  • Stap 3: Selectiedag
  • Stap 4: Welkom bij Boskalis

Beoordeling cv

Op basis van jouw cv bekijken we of er een mogelijke match is tussen jou en Boskalis.

Motivatiefilmpje opnemen

Als wij enthousiast zijn over jouw cv dan vragen we je om een kort filmpje op te nemen waarin je aangeeft waarom jij en Boskalis een goede match zijn.

Selectiedag

Heb je ons met jouw filmpje weten te overtuigen? Dan willen we je natuurlijk ook in het echt zien. Tijdens een selectiedag maken we graag persoonlijk kennis met je.

Welkom bij Boskalis

Na de selectiedag selecteren we de trainees die in het Traineeship Dredging, Traineeship Offshore Energy of het Traineeship Fleet Management mogen starten. Het Traineeship gaat in september 2017 van start.

Veelgestelde vragen