Traineeship Internationaal

Afhankelijk van je opleidingsachtergrond start je binnen het internationale Traineeship op projecten van Dredging, Offshore Energy of Fleet Management.

Dredging

Voor Dredging zijn we op zoek naar reislustige Trainees met een Civiel Technische achtergrond. Het grootste deel van het Traineeship breng je door op een projectlocatie in het buitenland en sta je in de rol van Uitvoerder letterlijk met je voeten in de klei, of uiteraard een andere grondsoort. Omdat we het belangrijk vinden dat je eveneens de kantoororganisatie leert kennen, ga je ook aan de slag met het voorbereiden van een project vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht. Op die manier krijg je in anderhalf jaar tijd een goed beeld van de Boskalis-organisatie. Belangrijk om te weten: als je op een project aan de slag bent, werk je volgens een rotatieschema 6 weken op, 4 weken af. Interesse?

Offshore Energy

Wil jij je graag ontwikkelen als offshore expert? Dan is de Offshore Energy variant van het Traineeship de ideale start van jouw carrière. Een Offshore Energy project bestaat uit een tender-, engineering- en uitvoeringsfase. Tijdens het Traineeship proberen we je met al deze fasen kennis te laten maken waardoor je in anderhalf jaar de Boskalis-organisatie goed leert kennen. Een groot deel van het Traineeship ben je werkzaam vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht, maar het komt ook voor dat je op frequente basis voor kortere periodes of juist voor een langere aaneengesloten periode naar het buitenland afreist. Een reislustige instelling is dus vereist!

Fleet Management

Wil je graag sleutelen aan schepen, zoals sleephopperzuiger ‘de Willem van Oranje’ van 13.917 ton met 12 Megawatt? Dan is Fleet Management een goede start van je carrière. In anderhalf jaar tijd draai je mee tijdens de voorbereiding van grote en kleinere reparaties, maar ga je ook daadwerkelijk reparaties uitvoeren en modificaties van schepen begeleiden. Hoe je tijd als Trainee er exact uitziet, is afhankelijk van de reparaties die uitgevoerd moeten worden. Een ding kunnen we beloven: het materieel waar je aan gaat werken is imposant en impactvol!

Jouw ontwikkeling

Als Trainee ben jij het talent van de toekomst en ‘ja’ we verwachten veel van je, maar daar krijg je ook behoorlijk wat voor terug. Zo kun je rekenen op:

 • Een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op zowel jouw professionele als persoonlijke
  ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan trainingen op het gebied van timemanagement,
  presentatievaardigheden en teamwork. Maar ook veiligheidstrainingen en vakinhoudelijke- en
  competentiegerichte trainingen;
 • Ieder halfjaar een nieuwe, uitdagende werkomgeving op een project in het buitenland;
 • begeleiding van ervaren professionals en een persoonlijke mentor;
 • serieuze verantwoordelijkheid. Het klinkt misschien als een cliché, maar vanaf dag één krijg je bij
  Boskalis echt de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen.

Start Traineeship

Het Traineeship start in september 2018, maar het selectie-event “Beleef Boskalis” vindt al op 25 mei plaats. Save the date! Je sollicitatie ontvangen we graag vóór 1 mei 2018.

Procedure

 • Stap 1: Beoordeling CV en motivatiebrief
 • Stap 2: Online-test
 • Stap 3: Selectie-event op 25 mei
 • Stap 4: Welkom bij Boskalis

Beoordeling CV en motivatiebrief

Op basis van jouw CV en motivatiebrief bekijken we of er een mogelijke match is tussen jou en Boskalis.

Online-test

We zien voldoende aanknoping. Ter voorbereiding op het selectie-event nodigen we je uit om een online test te maken.

Selectie-event op 25 mei

Je hebt ons weten te overtuigen en we heten je graag welkom op het selectie-event.

Welkom bij Boskalis

28 mei hoor je of je in het Traineeship mag starten. Het Traineeship start in september 2018.

Veelgestelde vragen