Geef feedback

Onze collega's aan het woord

Annika Trignol
EMVI Coördinator

Annika Trignol heeft in juli 2016 de HBO-opleiding Deltamanagement afgerond en in oktober van datzelfde jaar is ze bij Boskalis Nederland begonnen als EMVI Coördinator. “Toen ik net klaar was met mijn opleiding wilde ik graag starten in een rol gericht op omgevingsmanagement. Nadat ik mijzelf meer had verdiept in alles op het gebied van EMVI aanbestedingen was ik snel om en kon ik niet wachten om te beginnen als EMVI Coördinator.”

“EMVI staat voor ‘Economisch Meest Voordelige Inschrijving’ en is een vorm van aanbesteden waarbij een werk gegund wordt op prijs én kwaliteit. Als EMVI Coördinator is het mijn taak om invulling te geven aan de zaken die de aanbestedende partij, bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, belangrijk vindt. In het EMVI-plan geef ik aan wat de visie en aanpak van Boskalis is op de zogenaamde EMVI-criteria, zoals omgevingsmanagement en duurzaamheid. Ik vind het leuk dat je vanuit een EMVI-plan met techniek bezig kunt zijn. Dit betekent overigens niet dat een technische opleiding noodzakelijk is. Uiteraard is gevoel voor techniek wel belangrijk!

Successen worden altijd gevierd!

Marketing & techniek
“Als EMVI Coördinator ben ik niet alleen met techniek bezig, maar ook met marketing. Mijn taak is namelijk om de lezer ervan te overtuigen dat onze aanpak de meest optimale is. Het geeft mij veel voldoening als ik mensen kan enthousiasmeren voor een plan en samen met het team een winnende aanbesteding neerzet. En ja, successen worden altijd gevierd. Als je geen winnaarsmentaliteit hebt, is de functie van EMVI Coördinator niet op jouw lijf geschreven. Maar wil je in korte tijd veel leren en wil je op een verjaardag bijvoorbeeld kunnen zeggen: ‘Ik heb een bijdrage geleverd aan de versterking van de Houtribdijk’, dan is de functie van EMVI Coördinator een hele mooie functie.”

Wil je meer weten over werken bij Boskalis? Lees dan de andere verhalen van collega’s!