Monteur Service Center

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Monteur Service Center

Capelle aan den IJssel

Solliciteer
Verwijder Bewaar Bewaar

Wat beloven wij jou?

  • Een afwisselende baan
  • Een informele werksfeer
  • Onderdeel van een team

Wat vragen wij van jou?

  • Eigen initiatief
  • Je bent een kei in oplossingen bedenken
  • Niet lullen maar poetsen mentaliteit

Make your mark

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden

Als Monteur maak je onderdeel uit van de Technische Dienst en werk je op ons Service Center in Capelle aan den IJssel. Ook werk je af en toe op verschillende projectlocaties in Nederland. Zowel op ons Service Center als op onze projectlocaties zorg jij ervoor dat de machines en werktuigen van Boskalis weer naar behoren functioneren.

Jij houdt je bezig met het onderhouden en repareren van ons rollend materieel. Dit betreft voornamelijk vrachtwagens, kranen, pompen, generatorsets, compressoren, hydraulische sets en grijpers. Een brede ervaring is een pré, je moet in ieder geval bereid zijn je kennis te verbreden.

Samen met je collega’s van het Service Center los je acute technische problemen op en draag je bij aan een optimale inzetbaarheid van ons materieel.

Jij bent de Monteur waar we naar op zoek zijn als je het volgende meebrengt:

  • Je hebt Mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur mts werktuigbouw of autotechniek, of vergelijkbare kennis opgedaan door werkervaring;
  • Je hebt enige basiskennis van dieselmotoren en voertuigtechniek; 
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je hebt kennis over de van toepassing zijnde Arbo- en veiligheidsvoorschriften;
  • Je bent leergierig, enthousiast en eventueel bereid om cursussen te volgen;
  • Indien nodig ben je bereid om reparaties op locatie in Nederland uit te voeren.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten   

  • Salaris en meer: Naast salaris ontvang je vakantiegeld, 20 vakantiedagen + 6 bovenwettelijke dagen, een pensioenverzekering ondergebracht bij Stichting Fondsenbeheer Waterbouw, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekosten verzekering en reiskostenvergoeding.
  • Carrièremogelijkheden: Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren.
  • Warm welkom: Je kunt rekenen op een warm welkom zodat jij je snel thuis voelt bij Boskalis. Zowel de faciliteiten van het grote Boskalis maar zeker de het hechte team op je standplaats in Capelle aan de IJssel kunnen voor de juiste kandidaat een nieuw thuis worden.

Extra informatie:                                                                                                                       

  • Jouw team: Op locatie Capelle aan de Ijssel werk je samen met het team van de Technische Dienst met collega’s in de loods, buiten op de werkplaats maar heb je ook contact met je collega's op kantoor. In totaal telt jouw team op de locatie zo’n 25 collega’s.
  • Hier kom je terecht: De werkplaats in Capelle aan de IJssel word je standplaats, daarnaast zul je afhankelijk van behoefte op een van de projectlocaties in het land komen als de situatie daarom vraagt.
  • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden. Je ontvangt altijd direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Als je alle stappen succesvol hebt doorlopen, ontvang je van ons een aanbieding en heten we je van harte welkom bij Boskalis!

Over Boskalis

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten. 

Geïnteresseerd?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van Monteur Service Center te beantwoorden. Neem contact op met Emilie Stratenus, Recruiter via 06 1138 0235

Geïnteresseerd? Solliciteer door jouw gegevens in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden op onze careers site.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. 

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Emilie Stratenus

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Emilie Stratenus

T: +31611380235

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert