Geef feedback

Crew

Crew baggervloot

De uitbreiding van het Suezkanaal of de aanleg van Açu Port in Rio de Janeiro zijn slechts twee voorbeelden van baggerprojecten. Stuk voor stuk zijn het interessante projecten voor jou als zeevarende. Het zijn projecten waar jouw vakmanschap als stuurman of scheepswerktuigkundige goed tot uiting komt. Gezien de complexiteit van de projecten is het cruciaal dat jij, als stuurman, altijd op de hoogte bent van alles wat zich op de brug afspeelt. Samen met de crew op de brug zorg jij ervoor dat procedures veilig verlopen. Een procedure die veelvuldig voorkomt is manoeuvreren. Ook als scheepswerktuigkundige is er altijd genoeg te doen. De combinatie van werken met zand en water zorgt ervoor dat in de machinekamer alles tot in de puntjes geregeld moet zijn. Kortom, werken als zeevarende binnen onze baggervloot betekent een baan met veel verantwoordelijkheid. Stap jij binnenkort aan boord?

Crew offshorevloot

Onze offshore schepen zijn actief op offshore projecten en in offshore dienstverlening. We hebben een uitgebreide vloot van halfafzinkbare schepen, valpijpschepen, diving support vessels, sleepboten, anchor handling tugs, multipurpose vessels en remotely operated vehicles (ROV’s). Ieder schip en ieder project vraagt om een andere aanpak. Dit betekent dat jij als zeevarende veel in je mars moet hebben. Zo zijn onze schepen uitgerust met hightech apparatuur voor navigatie, dynamic positioning en ballastwatersystemen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het schip blijft draaien en dit brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee.

Uitgelicht

Aan boord van een hopper

Uitzicht vanaf de brug tijdens de uitbreiding van het Suezkanaal in Egypte.

Crew op de Ndurance

De diesel-elektrische Ndurance is een multifunctioneel vaartuig. Dit DP-2 schip kan worden uitgerust als kabellegger of ingezet worden voor een breed scala aan andere taken.

Ontwikkeling Cygnus gasveld

Het valpijpschip Rockpiper heeft de steeninstallatie van het Cygnus gasveld in de Noordzee bij het Verenigd Koninkrijk uitgevoerd.

Uitbreiding Suezkanaal

Het afronden van het ‘nieuwe’ Suezkanaal is een mijlpaal in de maritieme historie en is ongeëvenaard in termen van snelheid, mankracht en materieel.