Geef feedback

Operations

Operations dredging

Project managers, works managers, superintendents en project engineers zijn werkzaam in de operationele pool voor onze internationale baggeractiviteiten. De exacte samenstelling van een projectteam is afhankelijk van de omvang en complexiteit van een project. Bij een project zoals de uitbreiding van het Suezkanaal, waarbij we samen met onze partners circa 1,4 miljoen kuub zand per dag hebben verplaatst, ziet een projectteam er heel anders uit dan bij een project zoals de aanleg van het tweede kunstmatige eiland ‘La Pinta’ voor de kust bij de woonwijk Punta Pacifica in Panama-Stad. Gezien het internationale karakter van onze activiteiten ben je veel in het buitenland, maar het komt ook voor dat je projecten vanuit ons kantoor in Papendrecht voorbereidt.

Operations offshore energy

Vanuit de operationele pool voor offshore energy kun je verschillende rollen vervullen. Je kunt in de rol van marine superintendent aan de slag, maar ook een functie zoals project engineer of operations supervisor is mogelijk. Ongeacht je functie ben je enerzijds breed inzetbaar binnen de activiteiten van onze Offshore Energy divisie, anderzijds kun je je ook verder ontwikkelen als specialist. Onze activiteiten binnen de Offshore Energy divisie richten zich op transport, installation, subsea inspection, repair & maintenance, decommissioning en offshore support services. Door meerdere activiteiten binnen een project te combineren maakt Boskalis zich onderscheidend. Juist deze breedte van onze dienstverlening maakt het werk voor jou als offshore professional interessant. Projecten zoals de aanleg van het Veja Mate offshore windpark, het transport van de Armada Intrepid FPSO of het verwijderen van twintig olie- of gasplatforms op de Noordzee, zijn slechts enkele voorbeelden van aansprekende Boskalis-projecten. Als je werkzaam bent voor de operationele pool kan het zijn dat je een langere tijd in het buitenland verblijft. Het kan echter ook voorkomen dat je voor een periode van enkele maanden werkt vanuit ons kantoor in Papendrecht, om een project tot in de kleinste details voor te bereiden. Aansluitend reis je dan voor een kortere periode af naar de locatie waar het werk wordt uitgevoerd. Waar dan ook ter wereld!

Operations inland infra

De inland infra activiteiten worden uitgevoerd door Boskalis Nederland. Op de Nederlandse projecten in tender- en realisatiefase zijn via de operationele pool meer dan 1.000 medewerkers actief. Dit zijn zowel projectcontrollers, contractmanagers en ontwerpers, maar ook uitvoerders, machinisten en grondwerkers. De samenstelling van een projectteam hangt af van het type project, de complexiteit en de omvang. We streven altijd naar een optimale bezetting in onze operationele pool; dit is zowel in jouw belang als in het belang van onze opdrachtgevers. De variëteit aan projecten zorgt ervoor dat we jou diverse carrièremogelijkheden kunnen bieden.

Uitgelicht

Installatie DolWin Beta platform

Naadloze coördinatie, minutieuze planning en teamwork waren van vitaal belang bij het transport en installeren van DolWin Beta, het grootste HVDC converter platform ter wereld.

Aanleg Marker Wadden

Het Marker Wadden project bestaat uit de realisatie van een eiland met daaromheen een onderwaterlandschap.

Maasvlakte 2

Het grootste Nederlandse hydraulic engineering project na de Deltawerken.