Geef feedback

SHE-Q

SHE-Q op corporate niveau

De collega’s van de corporate SHE-Q afdeling adviseren en faciliteren het management ten aanzien van het te voeren SHE-Q beleid. Zij onderhouden de managementsystemen en bijbehorende certificaten, coördineren externe audits en voeren wereldwijd interne audits uit. Waar nodig adviseren ze tijdens tender-, voorbereiding- en uitvoeringsfase en plaatsen ze SHE-Q specialisten op projecten. De SHE-Q specialisten maken onderdeel uit van de internationale SHE-Q pool.

Internationale SHE-Q pool

In de internationale SHE-Q pool zitten SHE-Q engineers en SHE-Q managers. Vanuit deze pool zijn zij werkzaam voor de divisies Dredging & Inland Infra, Offshore Energy en Towage & Salvage. Als je als SHE-Q specialist onderdeel gaat uitmaken van de internationale pool dan is de wereld jouw werkgebied. Je vervult een sleutelfunctie in het waarborgen van de veiligheid op onze projecten (veelal) in het buitenland. Als toonaangevende maritieme dienstverlener van wereldformaat hebben wij op vrijwel iedere maritieme uitdaging een antwoord. Voor jou als SHE-Q engineer betekent dit dat je voornamelijk in het buitenland werkt en daar diverse projecten ondersteunt op SHE-Q gebied. Bij projecten kun je denken aan:

  • De aanleg van het tweede Suezkanaal in Egypte.
  • Het transport van de Armada Intrepid FPSO (Floating Production, Storage, Offloading unit) van Rotterdam naar Indonesië.
  • De berging van car carrier Baltic Ace op de Noordzee.
  • De aanleg van het tweede kunstmatige eiland ‘La Pinta’ voor de kust bij de woonwijk Punta Pacifica in Panama-Stad.

SHE-Q op divisie niveau

Het is haast vanzelfsprekend dat er ook collega’s zijn die zich in de divisie bezig houden met SHE-Q. De divisies voeren de projecten immers uit. Op divisie niveau kun je aan de slag in rollen zoals SHE-Q manager of QA-, QC- en SHE project engineer. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht. Wel moet je bereid zijn om met enige regelmaat te reizen.

Uitgelicht