Geef feedback

Werken bij Boskalis

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) is een toonaangevende internationale dienstverlener op het gebied van dredging en inland infra, en offshore energy. Via SMIT zijn we actief in sleepdiensten en scheepsbergingen. Wij leveren wereldwijd innovatieve totaaloplossingen voor grote maritieme uitdagingen.

Boskalis Nederland is een zelfstandig opererend onderdeel van Boskalis. Boskalis Nederland is op de Nederlandse markt actief en houdt zich bezig met de aanleg en onderhoud van havens, aanwinning van land, bescherming van kusten en oevers en de aanleg en het onderhoud van complexe infrastructurele werken, zoals wegen, bruggen, viaducten en tunnels.

Samenwerken, ondernemerschap en professionaliteit zijn de kernwaarden van Boskalis.
Boskalis Nederland kent daarnaast nog extra kernwaarden, namelijk lerend vermogen, passie en trots.

Op onze kantoren in Papendrecht en Rotterdam is de voertaal Nederlands, maar veel collega’s spreken Engels met elkaar. Op de internationale projecten spreekt uiteraard iedereen Engels. Dit geldt ook voor de collega’s die vanuit Nederland voor de internationale projecten werken.

Bij een wereldwijde maritieme dienstverlener zoals Boskalis zijn er talloze internationale carrièremogelijkheden. We zijn voor klanten actief in meer dan 75 landen, verspreid over zes werelddelen, waardoor de kans zeer groot is dat je een internationale carrière opbouwt.

Boskalis is niet alleen actief in het buitenland, maar ook dichter bij huis. In Nederland houden wij ons bezig met de aanleg en onderhoud van havens, aanwinning van land, bescherming van kusten en oevers en de aanleg van complexe infrastructurele werken. Kortom, ook als je geen internationale carrière ambieert zijn er legio mogelijkheden binnen Boskalis.

Boskalis biedt jou een uitstekend salaris en een aantrekkelijk pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een nagenoeg premievrij pensioen en collectieve regelingen zoals een zorgverzekering, ongevallenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Uiteraard word je hierover tijdens de selectieprocedure verder geïnformeerd.

Bij Boskalis kennen we verschillende uitzendregelingen. De regeling die op jou van toepassing is, hangt samen met je privésituatie en de vloot of het project waar je werkzaam bent. Tijdens de selectieprocedure word je hier verder over geïnformeerd.

Absoluut. Voor zowel starters, young professionals als ervaren professionals hebben we uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Bij Boskalis hebben we geen vastomlijnde carrièrepaden, maar als je jezelf laat zien in de organisatie dan zijn er legio doorgroeimogelijkheden. Afhankelijk van jouw wensen en ambities kun je zowel horizontaal als verticaal doorgroeien.

Heb je een vraag die niet wordt beantwoord in de FAQ?

Stel dan je vraag via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.